Apel

Ministatii de epurare verticale SBR Bluewater Politan

Ministatii de epurare verticale SBR Bluewater Politan din fibra de sticla.

FUNCTIONARE STATII EPURARE VERTICALE
PROCESE CHIMICE STATII EPURARE VERTICALE
AVANTAJE STATII EPURARE VERTICALE

Ministatiile de epurare SBR (Sequencing Batch Reactor) Blue Water de tip POLITAN sunt realizate conform SR EN 12566 si agrementate conform legea 10/1995 cu Agrement Tehnic nr. 003-05/098-2009.

Apa evacuata respecta normele si standardele europene si romane de mediu NTPA 001 si 002.*

Ministatiile de epurare SBR Blue Water au o rezistenta sporita la ingropat fara a fi necesare amenajari speciale in soluri normale.

Ministatiile de epurare SBR Blue Water sunt realizate din material compozit (poliester armat cu fibra de sticla), prin imbinarea a doua materii prime cu calitati mecanice si chimice performante.

Datorita procesului tehnologic de fabricatie avansat, prin stratificare a peretilor statiei, nu se permite lichidelor ce sunt colectate in ea sa se scurga in sol sau infiltratiile din sol sa intre in statie.

Ministatiile de epurare SBR Blue Water sunt echipate cu un sistem performant de aerare cu bule fine, recirculare a namolului si evacuare, incadrandu-se in categoria statiilor mici de epurare mecano-biologice, datorita dimensiunilor restranse, constructiei si principiului de functionare.

Epurarea are loc integral intr-un singur bazin tricompartimentat, care cuprinde decantorul primar, bazinul de activare si decantorul secundar.

*in cazul respectarii valorii debitului nominal zilnic de apa uzata si incarcatura biologica a apei de la intrare.