Apel

Ghivece gradina, ghivece plante, ghivece flori Politan

Ghivece gradina, ghivece plante, ghivece flori Politan din fibra de sticla.

DETALIILE FAC DIFERENTA

Sa facem o incursiune imaginara in gradina de vis a copilariei noastre, pentru a vedea cate feluri de plante pot fi armonizate int-o singura gradina.

Poarta imensa a gradinii se deschide usor si pasim bucurosi pe o alee flancata de ghivece gradina realizate special pentru plante perene rezistente la conditiile iernilor din clima temperata, ghivece gradina in care descoperim cu uimire smochini, portocali pitici, lamai cu frunze de un verde crud care daca le zdrobesti intre degete simti parfumul esentelor pe care bunica il picura in cozonacii calzi cu care te astepta cand veneai inghetat de la scoala .

Apoi vedem bujorul de stepa in ghivece mari special construite pentru aceasta specie rara pe cale de disparitie care trebuie ocrotita pentru ca generatii intregi de copii sa se poata bucura de parfumul si de petalele catifelate ale acestei flori diafane.

Tot pe aceasta alee suntem intampinati de ghimpe o planta medicinal foarte apreciata de cunoscatori, a caror tufe inalte de 1 m necesita aceelasi model de ghivece mari rezistente la razele uv ca si plantele perene.

Apoi intalnim lavanda cu aroma ei de neconfundat care este protejata in ghivece gradina concepute special pentru spatiul de care are nevoie aceasta planta medicinala sa se dezvolte armonios.

Originare din turcia frumoasele luteus troneaza in Ghivece exterior coaja de copac avand culori naturale

si forme care ne duc cu gandul la o mie si una de nopti flancate de doi brazi zvelti ca duhul din povestea din lampa lui Aladin. Trecem pe langa regina de argint un arbust peren vesnic verde care-l gasim in ghivece mari sculptate parca din trunchiuri de copaci prea obositi sa mai creasca si hotarand sa permita altor plante sa se dezvolte in tulpina lor.

Iasomia sfioasa din ghivece exterior isi intoarce florile galbene indicandu-ne parca ca mai avem putin pana la destinatie

Apoi suntem intampinati de un parfum magnific si de superbii trandafiri rapsodia albastra, Maria callas trandafiri mirifici plantati in ghivece exterior model coaje de copac, ghivece mari care permit adapostirea trandafirilor in timpul iernii

Ghivece mari de irisi de un albastru catifelat se intind pe o suprafata nu tocmai mare inconjurata de ghivece flori Pline cu hortensii mari pastelate bulgarasi colorati pe aleea de castani .

Ne apropiem incet de resedinta de vara cu scari inalte unde de o parte si de alta troneaza doi palmieri pitici in ghivece plasic immense, primii strajeri ai palatului din vis. Pe fiecare treapta sunt ghivece plante cu marantha, planta care te roaga se pasesti cu ganduri bune in interiorul de clestar al palatului.

Pe hol in cele 2 colturi in ghivece flori viu colorate ne intampina calandiva si gurmania flori cu colorit rosu aprins bucuroase parca ca am ajuns intr-un tarziu si langa ele sa le putem admira

Pe pervazurile geamurilor avem ghivece flori cu trandafiri pitici cu flori micute si parfumate, cyclamen cu frunze verzi albicioase si frumoasa floare flamingo asezate in ghivece plante special create pentru a scoate in evident frumusetea ei. Intr-un coltisor al pervazului stau pitite doua ghivece plastic cu puiuti de albastrele mov cu rochite din Frunze verzi catifelate.

La loc de cinste in living, in ghivece plante descoperim celebrul pachira planta norocoasa numita arboreal banilor. Si in ghivece plastic un mandarin pitic atat de pitic incat din greseala l-am lovit si din cauza zgomotului visul frumos s-a spulberat .