Apel

Bazine si rezervoare de transport din fibra de sticla Politan

Fabrica de bazine si rezervoare de transport din fibra de sticla. Pentru transport apa, motorina, lapte, peste viu. Pana la 100.000 litri.

Cisternele sunt realizate din poliester orto armat cu fibra de sticla pentru depozitarea sau transportul lichidelor tratate special anti-alge.

Rezervoarele cu forma paralelipipedica cu colturile rotunjite proiectate pentru transportul lichidelor. Sunt usor de montat pe orice auto-sasiu sau platforma.

Forma paralelipipedica cu colturi rotunjite este ideala pentru transport asigurand o ocupare ideala a spatiului in acelasi timp si stabilitate foarte buna.

Cisternele sunt fixate pe suporti speciali din poliester armat cu fibra de sticla facand corp comun cu acestia astfel obtinandu-se o rezistenta sporita si stabilitate foarte mare.

Cisternele politan sunt executate din poliester orto special armat cu fibra de sticla cu rezistenta la toate pesticidele si ingrasamintele cunoscute, precum si la gunoi de grajd lichid, suspensie.

Daca se doreste utilizarea acestora pentru depozitarea de acizi concentrati, baze concentrate, lichide extrem de corozive sau pentru densitati mari trebuie contactat producatorul pentru fiecare caz in parte.

Rezervoarele si bazinele sunt realizate din material compozit (polyester armat cu fibra de sticla) cu performante superioare ale proprietatilor mecanice si chimice.

Rezistenta mecanica a acestora este datorata imbinarii rasinii poliesterice cu tesatura si fir Roving cu lungimea totala a firului pe o singura piesa de milioane de metri.

Rezistenta chimica a fibrei de sticla este foarte bine cunoscuta iar, impregnata cu rasina, creaza o excelenta rezistenta la coroziune atat a peretilor interiori cat si a celor exteriori ai bazinelor si rezervoarelor. Structura monolit compacta a peretilor stratificati da o rezistenta mecanica sporita; de aceea se pot ingropa fara amenajari speciale in soluri normale sau suprateran pentru a stoca lichide.

Rezervoare si bazine din fibra de sticla special proiectate si fabricate pentru a satisface toate standardele si normele europene si romane conform agrementarilor tehnice obtinute de societatea noastra.

Cele orizontale sunt destinate colectarii apelor menajere atunci cand sunt folosite ca bazine vidanjabile, pentru tratarea apei in statiile de epurare, destinate industriei chimice si care le inlocuiesc cu success pe cele de metal deja existente.

Cele supraterane sunt folosite pentru depozitarea produselor alimentare cat si ca bazine sau rezervoare de incendiu, depozitare apa potabila, depozitare ape pluviale, pentru agricultura, pentru ierbicidat etc.

Pot fi montate pe platforma masinilor pentru transportarea lichidelor, transport puiet peste. Cele destinate depozitarii produselor petroliere prezinta foarte multe avantaje si costuri reduse de achizitie si mentenanta.

In functie de forma geometrica sunt: cilindrice, paralelipipedice, eliptice, conice, piramidale supraterane orizontale, supraterane verticale cu capace drepte, supraterane verticale cu capace semirotunde.

In functie de destinatie ele pot fi: simple sau cu pereti dubli.

Noi proiecatam bazine si rezervoare din fibra de sticla pentru montaj subteran la adancimi mari, rezistente la presiunea solului fara sa fie montate in incinte speciale pentru protectia acestora . Sunt folosite pentru depozitarea furajera, hrana pentru animale silozuri etc.

Pot fi izolate cu spuma polyuretanica care creaza o manta de protectie termica pentru a putea pastra lichidul din interiorul bazinului la anumite temperaturi.

Pentru stocare cantitati mari de apa subterane si subterane folosite cu succes pentru rezerva de apa potabila in comunitati mari sau mici .

Pentru colectare ape pluviale si refolosirea apei pentru irigatii.

Pentru colectarea nomol din bazinele de retentie ale statiilor de epurare mari.

Pentru colectare grasimi din instalatiile sanitare si bucatarii.

Pentru filtrarea particolelor de hidrocarburi din parcari, ateliere service auto.

Bazine rezervoare fibra
Pt Lichide Alimentare Combustibili. Capacitati de la 50 L la 100 000 L

Camine apa fibra sticla
Camine de vizitare ieftine. Rezistente de la 50 L la 100 000 L

Bazine motorina
Pereti dublii, depozit combustibil. Rezistente de la 50 L la 100 000 L

Bazine fibra de sticla
Pt Lichide Alimentare Combustibili. Capacitati de la 50 L la 100 000 L

Butoaie fibra de sticla
Pt Lichide Alimentare Combustibili. Capacitati de la 50 L la 100 000 L

Bazine apa fibra sticla
Pt Lichide Alimentare Combustibili. Capacitati de la 50 L la 100 000 L
Rezervoare apa potabila
Fibra sticla - Lichide Alimentare Capacitati de la 50 L la 100 000 L
Rezervoare combustibil
Fibra sticla - motorina, benzina. Capacitati de la 50 L la 100 000 L