Apel

Bazine si rezervoare cu pereti dubli din fibra de sticla.

Fabrica de bazine si rezervoare cu pereti dubli din fibra de sticla pentru apa, lichide alimentare, produse petroliere (motorina, benzina) si lichide industriale agresive.

Legislatia europeana si romana cere sa instalati un rezervor pentru combustibil cu pereti dubli si de aceea Politan va ofera cea mai simpla si economica solutie.

In anii 60’ Owen Corning a realizat primul bazin cu un singur perete pentru stocarea petrolului. Pe baza acestei idei, incepand cu anul 1997, Politan continua sa imbunatateasca aceasta tehnologie folosind automatizarea de astazi.

Automatizarea si tehnologia ne-au permis sa producem si sa livram mii de bazine in intreaga tara.

Toate bazinele sunt realizate folosind tehnologie de ultima generatie si sunt conform standardelor europene avand o garantie prelungita.

Materia prima de cea mai inalta calitatea confera bazinului cu pereti dubli o rezistenta mare la coroziune si control sporit la infiltratii sau scurgeri.

Rezervoarele cu pereti dubli ofera posibilitatea unui bazin exterior care nu permite scurgerea lichidului in cazul aparitiei unei infiltratii in bazinul interior.

Bazinele cu pereti dubli sunt realizate pentru monitorizarea continua a lichidului din interior dar si pentru a pastra integritatea acestora intacte. Au o rezistenta sporita la coroziune dar si protejeaza mediul inconjurator si confera o utilizare mult mai eficace al bazinului.

Rezervoarele cu pereti dubli Politan nu ruginesc si pot fi instalate individual sau legate intre ele ca un sistem compact de stocare.

Costurile de instalare sunt mici deoarece nu sunt necesare utilaje speciale datorita greutatii mici a bazinelor.

Nu necesita intretinere si sunt realizate pentru a fi compatibile cu produsele petroliere, alcool sau diferite substante chimice.

Bazinele, dupa o folosire indelungata, se pot curata si se pot refolosi fara a necesita o intretinere speciala.

Rezervoarele pot fi compartimentate la cerere pentru depozitarea a doua sau mai multor lichide in acelasi bazin.

Spatiul dintre peretii bazinului permite o usoara comunicare si circulare a gazelor si lichidelor .

Bazinul interior contine lichidul stocat iar daca exista o scurgere din acesta, lichidul va fi controlat de bazinul exterior. Acesta va preveni scurgerea lichidului si nu va permite infiltrarea in sol iar mediul nu va fi infestat.

Bazinele ofera doua nivele de protectie; de aceea veti beneficia de doua ori mai mult de siguranta acestora.

Ne concentram asupra dezvoltarii tehnologiei de fabricatie si a folosirii materiilor prime de ultima ora pentru a va oferi produse de calitate care va sunt necesare, la un pret competitiv.

Utilizam cele mai bune materiale si metode pentru a produce bazine de inalta calitate.